Tjänster

Produktionsledare

Nu söker vi en ny produktionsledare för fulltidsanställning i Stockholm

Om Makeriet

Vi är ett produktionsbolag, inte helt olika andra produktionsbolag. Vi sitter på Söder. Ibland har vi på oss keps. Vi gör både reklamfilm, kortfilm och en massa annan film. Vi får folk att skratta, gråta, tänka, inspireras, engageras och köpa saker. Vi har vunnit priser, och förlorat. Vi jobbar långsiktigt och kortsiktigt, stort och litet. Allt för att leverera bästa möjliga produktioner till våra kunder. Vi filmar, klipper, skådespelar, regisserar, animerar, fantiserar, köper servetter och drömmer stort.

Men mest av allt älskar vi det vi gör. Och våra kunder verkar gilla det också, därför behöver vi anställa en till produktionsledare till vårt helt vanliga produktionsbolag.

Om rollen

Som produktionsledare driver du stora som små produktioner från brief till leverans tillsammans med en producent. Du ansvarar för planering, bemanning, koordinering av interna resurser, kontakt med underleverantörer och kund samt säkerställer kvalitet i leverans. I löpande och i mindre projekt ansvarar du för offert och budgetar.

Din profil

Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet som produktionsledare på produktionsbolag eller motsvarande. Du är lösningsorienterad, van vid att hantera olika typer av produktioner, kunder och situationer. Du är snäll, tar egna initiativ, håller deadlines och är flexibel.

Vi erbjuder

En tillsvidareanställning på en kreativ arbetsplats som vill ha kul tillsammans, utvecklas, överraska och överraskas av varandra.

Välkommen att skicka din ansökan med CV och möjliga frågor till jobb@makerietfilm.se.

Vi ser fram emot att få höra från dig 😊

Ansök nu
eller
Tipsa någon

Makeriet AB - Dalslandsgatan 7, 118 58 Stockholm